Om oss

.

söndag 26 februari 2012

Fetaostgratinerad laxfilé

Det var ett långt uppehåll det kom något recept i bloggen, men det betyder inte att vi har legat på latsidan (mer än här då), men nu är vi igång igen. Just nu har vi hela 20 st tagna bilder på mat som väntar på att få bli förevigade, både för att dela med omvärlden, men även för att själva få ner våra recept på ett bra ställe =)
Här kommer en enkel, men mycket god laxrätt.

Ingredienser:
  • 4 st laxfilébitar (utan skinn)
  • 200 g fetaost
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • Salt och peppar

Instruktioner:
  1. Lägg laxfiléerna i en smord ugnssäker form.
  2. Mosa fetaosten och blanda med yoghurten.
  3. Smaka av blandningen med salt och peppar.
  4. Bred röran över laxen.
  5. Tillaga mitt i ugnen i 200°C i 12-15 minuter.
  6. Servera med potatis eller ris och sallad.
Svårare än så behöver det inte vara... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar