Om oss

.

måndag 19 mars 2012

Skink- och spenatfyllda crêpes

Innehållet i crêpesen kan självklart varieras, med till exempel ost- och skinka eller något annat.

Ingredienser:
Crêpes
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 2 st ägg
Innehåll
  • 200 g rökt skinka
  • 250 g bladspenat
  • 2,5 dl Crème Bonjour Cuisine (schalottenlök/gräslök eller franska örter)
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 dl riven ost
Instruktioner:
  1. Blanda ihop smeten och låt stå i kylen i cirka 2 timmar.
  2. Stek crêpesen.
  3. Stek spenat och skinka. Krydda med peppar.
  4. Rör ner crème bonjour.
  5. Fyll crêpesen och rulla ihop.
  6. Lägg i en ugnsfast form och strö över osten.
  7. Gratinera i 225°C i 8-10 minuter.
  8. Servera med en sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar